Sesi Gab – Berseronok dalam Sukan?

olahraga

Saya tidak tahu bagaimana perasaan saya tentang kebenaran diri yang tiba-tiba menyerang sukan ini.

Maksud saya, saya sudah lama berada di gerabak Suspend-Pacman-Jones sebelum ia menjadi sejuk. Kid adalah bakat luar biasa dari mega888, dan mungkin layak untuk pergi ke Pro Bowl tahun lalu, tetapi dia telah menjalani kehidupan dengan tahap baru. Sama dengan Chris Henry. Dan Don Imus telah menjadi idiot selama bertahun-tahun; Hanya lima saat tingkah laku Neanderthal tanpa perlu diketahui oleh dunia.

Tetapi schadenfreude mega888 tidak bersemangat yang menggembirakan dunia untuk menyerang kisah-kisah ini positif Anna-Nicole-esque. Adakah kita benar-benar kehilangan kemampuan untuk menceritakan Kisah Besar mengenai hal yang biasa-biasa saja? Jawapan mudah adalah: ya.

Oleh itu, sila: beberapa permintaan mudah. Tidak ada lagi Don Imus yang mempengerusikan berita malam, sama seperti tidak ada lagi babydaddy Anna Nicole yang digembirakan oleh penyangkut Bahama yang ditunjukkan di televisyen. Tidak ada lagi sidang media di mana pasukan wanita Universiti Rutgers diminta untuk mengambil peranan sebagai pengkritik media. Tidak ada lagi sidang media yang mengucapkan tahniah di mana Roger Goodell dan Gene Upshaw dilihat menyanyikan “Kumbaya”. Budaya Amerika (dan jangan salah, ini semua orang Amerika, berulang-ulang) perlu melihat kegembiraan di mana ia melaporkan kisah seperti ini, dengan ekspresi yang terlalu tegas dan suara yang gemetar. Pacman Jones dan Chris Henry adalah kisah yang sangat menyedihkan, dan saya ingin mendengarnya secara ringkas. Saya tidak mahu tahu apa yang Mike Golic, Sean Salisbury, Deion Sanders, Bryant Gumbel,

Sebenarnya, tunggu. Saya mengambilnya kembali. Kemenangan, anda cukup lucu. Jangan ragu untuk bersuara.

Sekiranya Tiger Woods memenangkan Masters, adakah pertumpahan darah untuk buku-buku itu? Dan adakah orang di luar sana yang memiliki Zach Johnson?

BoDog Bookmakers, BoDog.com: Buku-buku itu melakukan tugas pengurusan barisan yang baik, jadi walaupun Tiger menang, ia tidak akan begitu buruk. Yang dikatakan, jika Tiger menang, kita tidak akan mencapai kejayaan sebanyak yang kita lakukan dengan saudara yang tidak dikenali seperti kemenangan Zach Johnson. Sebenarnya ada sebilangan orang yang bergantung pada Zach Johnson. Jangkaan atau buta nasib mereka, di mana sahaja yang anda gemar memanggilnya, membuat pembayaran besar.

Kevin Durant mengetuai pro. Adakah anda fikir dia adalah penukar francais sejati di NBA?

BDB, BoDog.com: Draf 2007 akan menjadi salah satu draf paling berbakat dalam beberapa tahun terakhir. Ini mungkin bukan pengulangan tahun 2003, tetapi mungkin sangat mirip dengan rancangan 1983. Sama seperti rancangan Jordan-Olajuwon tahun 1983, pilihannya adalah antara dua fenomena yang berpotensi. Greg Oden adalah pemain tengah dominan yang akan berada di tengah pasukan selama bertahun-tahun, sementara Kevin Durant akan melampaui permainan sama sekali. Oden adalah pilihan yang selamat, begitu juga Olajuwan. Sesiapa yang memilih Durant tidak hanya mendapat penukar francais tetapi mereka juga mendapat anak yang akan mengubah permainannya sendiri. Perbezaan antara 2007 dan 1983 adalah bahawa Durant tidak akan memasuki pilihan # 3.

Hanya untuk bersenang-senang, setelah kira-kira dua minggu musim MLB baru, siapakah MVP AL dan NL anda?

BDB, BoDog.com: Pilihan yang mudah untuk AL MVP adalah Alex Rodriguez. Scott Boras menjamin pelanggannya akan menarik diri dan mencari kontrak yang lebih besar tahun depan. Alex Rodriguez plus Boras ditambah setahun kontrak akan menambah beberapa angka yang tidak masuk akal. Di NL, Miguel Cabrera dari Florida telah mengetuk pintu superstardom selama beberapa musim sekarang. Kejayaan Marlins secara langsung berkaitan dengan prestasi Miguel Cabrera.

Inilah playoff NHL, dan beberapa jalan cerita yang sangat menarik. Siri pertama untuk Atlanta. Sidney Crosby dengan peluang yang sah untuk melakukan beberapa kerosakan. Nashville sebagai # 4 menakutkan. Menurut anda siapa yang akan layak ke final Piala tahun ini?

BDB, BoDog.com: Melihat semua perlawanan, yang saya rasa paling menarik adalah Sens dan Penguins, kerana kedua-dua pasukan mempunyai kekuatan yang cukup untuk memberikan mimpi buruk kepada penjaga gol. Siri ini menampilkan lima daripada 18 pengambil mata musim biasa. Sidney Crosby akan menjadi yang pertama dari lebih banyak playoff, dan dia pasti akan tampil. Saya fikir Young Penguin, bersama dengan musuh lama Senator Gary Roberts, akan membawa siri ini terus. Sekiranya Penguin dapat melepasi pusingan pertama, Crosby dapat memantapkan dirinya sebagai “The Next One” dengan memimpin Penguins ke final. Nashville adalah nombor 4 yang menakutkan, tetapi adakah badan Forsberg mempunyai satu pusingan playoff lagi? Saya fikir Joe Thornton akan menjadi pemain yang mesti ditonton dalam siri ini. Ak

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *